MANİSA / ALAŞEHİR - Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu

Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu

Sakarya Mah. Ziya Gökalp Cad. No68 Alaşehir/MANİSA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak, Atatürkçülüğü sindirmiş,yaşama geçirmiş bireyler yetiştirmek.. Sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip, iyi insan, örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek.. Araştıran,sorgulayan, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, bu bilgiyi paylaşabilen, iletişim kurma becerisine sahip, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen, yaratıcı, üretken, takım çalışmasına yatkın, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek.. Bir üst öğrenime nitelikli, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan öğrenciler yetiştirmek.. Fırsat eşitliğini sağlamak.. Değişim ve gelişime açık olmak.. Eğitimde niteliği en üst düzeyde tutmak..
Misyon
5-14 yaş grubundaki öğrencilerimizi,çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşan, teknolojiyi etkin kullanan, kendine güvene, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek.. Çağdaş, demokratik, hoşgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal yönü gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek.. Diğer okullarla etkili iletişim kurarak görüş alışverişinde bulunmak, kazanmış olduğumuz bilgi ve birikimini paylaşmak ve deneyim ve birikimlerle lider bir okul olmak.. Nitelikli ve kaliteli eğitim vermek.. Adından söz ettiren,saygınlığı olan,öncü bir okul olmak..
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
09.00/15.00
Sakarya Mah. Ziya Gökalp Cad. No:68 Alaşehir/MANİSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezinde yer alan okulumuz,şehrin hemen her noktasına yürüyüş mesafesindedir