MANİSA / ALAŞEHİR - Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA PROGRAMIMIZ. PROGRAMI HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENİMİZ AYŞE CAN A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

MANİSA SANA KANIM FEDA PROJESİ KAPSAMINDA 08.03.2024 CUMA GÜNÜ OKULUMUZ BAHÇESİNDE TÜRK KIZILAYI KAN VERME ETKİNLİĞİ YAPTI. ETKİNLİK KAPSAMINDA TOPLAM 239 ÜNİTE TOPLANMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İLÇEMİZDE YAPILAN TURNUVADA KIZ VE ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRETMENİMİZ RIDVAN TOPAL VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

08.03.2024 CUMA GÜNÜ OKULUMUZDA ÖDÜLLÜ KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEKTİR.

10.00 İLE 18.30 SAATLERİ ARASINDA OKULUMUZA GELİP KAN VEREBİLİRSİNİZ.

SENİN 15 DAKİKAN BAŞKASININ BİR ÖMRÜ OLSUN

AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLÇE TURNUVASINDA

AYÇA ŞEN EQUİLİBRİO OYUNUNDA 1. OLMUŞTUR

YAĞIZ ÖZBİLEN KÜRE OYUNUNDA 2. OLMUŞTUR

MAHMUT CİHANGİR YÜKSEL PENTAGO OYUNUNDA 3. OLMUŞTUR

ÖĞRETMENİMİZ OLCAY TEKELİ'Yİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZÜ VE DEYİMLER İLE İLGİLİ SINIFLARIMIZDA YAPILAN ÇALIŞMALARI SERGİLEDİK.

Şbt

ALAŞEHİR BİLİM VE SANAT MERKEZİ MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ VOLKAN ÖZCAN'IN ÖĞRENCİLERİMİZLE VE ÖĞRETMENLERİMİZLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞU GÖSTERİLER VE  ETKİNLİKLER 19.02.2024 PAZARTESİ GÜNÜ ŞEHİT FETHİ SEKİN GENÇLİK MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Şbt

Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu ve Anaokulu idaresi olarak “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında , okul bahçemize yapılacak olan geleneksel  çocuk oyun alanlarına yönelik düzenlemelerin , öğretim programları  doğrultusunda, programları destekleyecek biçimde yapılmasına  karar verildi.

Öğrencilerimizin okul ortamından en verimli şekilde yararlanmalarının, ders içi ve ders dışı zamanlarda okulların cazibe merkezi haline gelmesinin, eğitim öğretim süreçlerinin ve fiziki ortamın öğrencilerin yaş ve psikolojik özelliklerine uygun hale gelmesinin sağlanması ve öğrencilerin oyun oynamalarına imkan sağlayarak oyun temelli öğrenme becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Okul  bahçemize “Mendil Kapmaca”, “Yakan Top”, “Yağ Satarım Bal Satarım”, “Sek-sek”,  “Yılan sek-sek”, “ “Köşe kapmaca”, “10'lu sek-sek”, “Zik Zak Denge çizgisi”, “Yılan Denge Çizgisi” ,  “Kaleli Yakan Top” oyunları ve  “Ritmik Saymalı Daireler” çizilerek boyanmıştır.

Ock

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZ 3D SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ DİLEK YAYLAK ACAR İLE BİRLİKTE İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARETTE BULUNDU.

OKUYORUM GELECEĞİMİ DOKUYORUM.

KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Ock

YABANCI KELİMELER YERİNE TÜRKÇESİNİ KULLANALIM.