MANİSA / ALAŞEHİR - Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu

Haz

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI 8 YAŞ KATEGORİSİ ( 2015 DOĞUMLU SPORCULAR )

Dursun Eymen CAN İlçe ikincisi, Feyza Gül SARIÇAM İlçe altıncısı olmuştur. Öğrencilerimizi ve ogretmenimizi tebrik ederiz.

Haz

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA DİYARBAKIR ÇERMİK YAYIKLI İLKOKULUNA EĞİTİCİ AKIL ZEKA  OYUNLARI, KİTAPLAR VE HER ÖĞRENCİYE BİR PAKET KURU ÜZÜM GÖNDERİMİ YAPILDI.

Haz

6- 7 HAZİRAN 2023 SALI VE ÇARŞAMBA GÜNÜALAŞEHİR CUMHURİYET VE DEMOKRASİ MEYDANINDA KAN BAĞIŞI YAPILACAKTIR.

May

Celal Şükrü Sayınsoy Anaokulu okul öncesi öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu Anneler Günü programı kutlandı.

May

Kaleli yakan top turnuvasına  katılan takımlarımız ilçe birincisi ve ilçe dördüncüsü olmuştur. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu Ortaokulu özel eğitim sınıflarımızın hazırlamış olduğu10-16 Mayıs Engelliler haftası programı kutlandı.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş yenilenen okul kantinimizi ziyaret edip okulumuz öğretmenleri ile eğitim öğretim durumu hakkında toplantı yapmıştır.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Alaşehir'e  Bilsem açılması, ÖSYM sınavlarının Alaşehir ilçemizde olması, E-Sınav Merkezinin ilçemizde yapılması ve Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM ) açılması ile ilgili öğretmenlerimize  toplantıda bilgilendirme yapılmıştır.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş yenilenen okul kantininimizi ziyaret edip okulumuz öğretmenleri ile eğitim öğretim durumu hakkında toplantı yapmıştır.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Alaşehir'e  Bilsem açılması, ÖSYM sınavlarının Alaşehir ilçemizde olması, E-Sınav Merkezinin ilçemizde yapılması ve Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM ) açılması ile ilgili öğretmenlerimize  toplantıda bilgilendirme yapılmıştır.